add a link

Racon Ailem için izle

ongeza maoni
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called RACON AİLEM İÇİN DİZİSİ İZLE, 1.BÖLÜM İZLE
Here's some stuff I remembered seeing:
Başlangıç olarak Mehmet Aslantuğ\'nun, canlandırmış olacağı Kenan Korman\'ın, geçmişini izleyeceğiz Racon Ailem için Dizisi nin devamını anlamak için yaşadığı hayatı, sevdiği kadını ve en önemlisi de kabadayı olduğu zamanlarda yaptığı iyilikler ve hataları önümüze sereceklerdir. Yalnız kendisi her ne kadar iyi yürekli, büyük kalbe ve ozmanların en büyük cesaretine sahip olan insanı olup, insanlar haksızlık uğradığında her zaman ondan yardım ister ve resmen garibanların babası olmuştur, diyebiliriz. Yalnız kendisine yapılan bir hata da çok gaddar olup, asla karşısında kini affetmez ve her türlü kötülüğü yapmak zorunda kalır. Her şeye rağmen günün birinde dünyalar güzeli olarak nitelendirdiği, sahip olduğu hayatı değiştirmesi gerektiğini artık bir yuva kurarak kendi hayatına bakması ve çoçuklarıyla beraber hayatına devam etmek ister. Kabadayılık emekli oldu ama, asla geçmişi onun peşini bırakmayacaktır. Hayalleriyle, gözünü kapadığında ve en önemlisi de günün birinde yaktığı canlar önün de durup, intikam sinyalleri gelebileceğinin farkındaydı.
Artık kendi ailesini kurmuş, sevdiği insanlarla çok mutlu olurken bu mutluluğun geçici olduğunun farkında olan Kenan, hayatta en değerli verdiği varlık kızı ve oğuludur. Onlar için dünyayı da yakar, kendisini de harcar diyebiliriz. Sonunda izini buldukları ve yardım isteğiyle aslında büyük intikam sinyallerini yerine ulaştırmaya başaran
karakteri Recep Güldağ, aslında ona bir uyarı vermek niyetindeydi. Yağmur, ise yakınında kendisi düşmanlarını tutarak aslında sevgilisi, babasının ve ailesini yok etmek için tutulmuş en büyük düşmanlarıydı. Heyacan, tutku, aile değerleri, sevgi ve en önemlisi de akıl oyunlarını beraberınde göreceğimiz dizimiz Şubat ayında ekranlar da buluşacaktır!
Etiketler: Bölümler, Racon Ailem için, Racon Ailem için 1.Bölüm, Racon Ailem için 1.Bölüm özeti, Racon Ailem için Dizisi, Racon Ailem için izle
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Tomris incer
Sonunda dizimizin tüm oyuncu bilgilerini tamamladık, geriye kalanları ise
kategori bölümünden en ayrıntılarına kadar öğrenebilirsiniz. Son oyuncumuz olarak oyunculuk başka bir bölüm yaratarak Türkiye\'nin, en önemli ve deneyimli oyuncularından bir tanesidir. Dizimiz de kötü karaktere can verirken, tam anlamıyla karanlık dünyanın hanım ağası olabilecektir. Çok canlar yakacakken, acımasız kişiliği ön planda olacaktır. Dizimiz hakkında yorumunu da söyleyerek, haliyle bunca sene verilmiş emeğin, deneyimin yaptığı yorum ise büyük değer kazanmaktadır.
, bu sefer bir ailenin büyük mücadelesini anlatırken, birbirlerine olan bağımlılıklarına hiç bir şey engel olamıyor ve arkalarını kollamaları gerçekten harika bir konusuna sahip olduğunu kısaca açıklıyor.
İncer, 16 Mart 1948 yılında, Bulgar asıllı bir oyuncumuzdur. Bir çok ödüle sahip olurken, İstanbul Şehirler Tiyatrosu mezunu olduktan sonra, bir çok devlet tiyatrosunda görev almıştır. Günümüz de yetişen ve yetiştiren tiyatro sanatcısı olduğu için, günümüz de en gurur duyulabilecek bir şey olduğunu belirtmek istiyorum.
ile dönerken, oyuncumuzun aldığı bazı ödüller ve bulunduğu projeler.
Racon Ailem için Tomris İncer Yer Aldığı Bazı Diziler
2003 Bir İstanbul Masalı ( Başrol karakterimizle beraber yer aldığı bu dizi de, özellikle Mehmet Aslantuğ\'yu da, çok övse de kendisinin Türkiye çapında, tanınmasını sağlamış olan dizidir. )
Racon Ailem için Dizisi Tomris incer Resimleri
Etiketler: Oyuncular, Racon Ailem için, Racon Ailem için Dizisi, Racon Ailem için izle, Tomris incer Kimdir?
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Ekin Türkmen
Ekin Türkmen, dizi kadromuza sonradan dahil olurken haberi yayılmasıyla beraber hayran kitlemiş çok şaşırmış, bir o kadar da
çok sevinmiştir. Anlaşılan o ki Turkuaz Yapım, bu diziye oldukca güvenerek bütçeyi aşırı şekilde üst düzeyde tutmuştur. Bunu birleştirdiği oyuncu kadrosuyla gösterirken, bir yıldız geçiti olarak adlandırabileceğimiz harika oyuncular mevcuttur. Türkmen, proje hakkında heyacan verici bir yönü var, en önemlisi de büyük gizem ve aksiyon birleşince  dizimiz bitmemesi için yalvaracağınız cinsten, bitimini de zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyacaksınız diyerek emin olarak bir yorum yaptı.
Türkmen\'in, böylesine emin konuşması, daha çok merak uyandırırken, kendisinin biyografisini ve daha önce yer aldığı bazı projeleri anlatalım.
Türkmen, 22 Ağustos 1984 yılında, Nevşehir doğumlu, ileri kültürlü bir aileye sahiptir. Haliç Üniversitesin de başladığı büyük oyunculuk serüvenine 13 sene önce ki fenomen dizi ile hayatımıza girerek büyük yer edindi ve biraz zaman sonra artık aranan başrol bayan karakteri olmuştur.
de her karakterin, başrolluk değeri olup hiç biri birbirinden ayırt etmeden mükemmel bir performans sergileyeceklerinden eminiz.
Racon Ailem için Ekin Türkmen Bazı Yer Aldığı Diziler!
Ekmek Teknesi ( Songül karakteri, ile tam tamına 3 sezon 106 bölüm yer alarak, hayatımızın o zaman ki rating rekortmeni ve yeri olan harikulade bu zamana daha eşi benzeri görülmemiş dizi de yer almıştır, bunun için kendisini özel saymalıdır. )
Oyuncumuzu işte oyunculuk kariyeri gördüğünüz gibi, hepsi dizi sektöründe adını vermiş ve izlenme rekoru kırmışlardır.
Racon Ailem için Dizisi Ekin Türkmen Resimleri
Etiketler: Ekin Türkmen Kimdir?, Oyuncular, Racon Ailem için, Racon Ailem için Dizisi, Racon Ailem için izle
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Barış Arduç
Bir çok dizi de yer almasına rağmen simasından tanıdığımız, bir çok başarılı dizi de yer alan
Barış Arduç, bu sefer en önemli deneyimi olarak açıkladığı
de, kötü bir karakteri canlandıracaktır. Öncelikle Yağmur\'un, erkek arkadaşı olarak gördüğümüz ama, büyük sırlar içinde bir yaşantısı olarak takıntı haline getirmiş olduğu bir intikam yemini Korman ailesinin tam anlamıyla bir felaketi olacaktır. Yağmur, resmen düşmanlarını kendi eliyle içlerine sokarken bunu anlamayıp, çok zekice hareket edecektir. Yavaş yavaş uzaktan izlemeye, onları en ayrıntısına kadar tanıyıp boş anlarını, zayıf noktalarını her şeyini hesaplarken
de hayran olabileceğiniz karizmatik, yakışıklı bir karakter olacaktır.
Arduç, 9 Ekim 1987 yılında, İstanbul\'da, gözlerini açtı. Kendisi tam anlamıyla duygusal karakterler de kendini daha baskın oynadığını iddaa ederek bunun üzerine eğitim almıştır, oynadığı bu karakter iki cinsten olup, bir yanı duygulu gösterdiği sahte yanı, bir yanı da hiç bir şey hissetmeyen duygusuz birisi olacaktır. Bence
Racon Ailem için bu sektör de adını fazlaca duyurabileceği ve ünlü bir oyuncu olmak için en büyük adımı atacaktır.
Racon Ailem için Barış Arduç Resimleri
Etiketler: Barış Arduç Kimdir?, Oyuncular, Racon Ailem için, Racon Ailem için Dizisi, Racon Ailem için izle
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Sarp Akkaya
Korman Ailesin de, bomba etkisi yaratacak onların
de düşman karakteri olan Recep Güldağ\'ya, Sarp Akkaya can verecektir. Bu dizi de diğer yer aldığı duygulu karakterlerden yanı sıra, biraz duygusuz ve kötü bir karaktere can verecektir. Kendisi her ne kadar deneyimli bir oyuncu olsa da bu konuda her zaman duygulu bir karakterlere can verdiği için bu deneyimi ilk kez tadacağının açıklamasını yaptı. Recep Güldağ, tam anlamıyla karanlık dünyanın kölesi olmuş ve ne derse başarıyla yerine getiren önemli isimlerden bir tanesiydi. Suç dünyasının en professionalı olurken akıl oyunları ve zekasıyla beraber büyük işler başarabilmekteydi. Korkusuz, cesur olması her zaman onun bir adım önde olmasını sağlarken
de bu sefer sert bir kayaya toslayacaktır. Çünkü Kenan\'nın, özel birisi olduğunu bildiğinden dolayı daha dikkatli hareket edecek ve öncelikle uzun bir zaman onu, ailesini izlerken göreceğiz.
Akkaya, 13 Mayıs 1980 yılında, İstanbul\'da, doğdu.  Devlet konservuatar bölümü mezunu olan karizmatik oyuncu, günümüzün hep sert karakteriyle tanınan oyunculuk performanslarıyla tanınmıştır. Belki de bu konunun en çok aranan isimlerinden bir tanesi olup, Ezel ile büyük ölçü de ün kazanmış, inanılmaz derece de ilgi gördüğünü belirterek bundan sonra oyunculuk sektürünün aranan ismi oldu. Belki de bu haberi pek duymasınız da kendisine benzeyen bir de ikiz kardeşi vardır.
karakteri ile beraber tekrar adından söz ettireceği, beğeniceğiniz bir karakteri canlandıracaktır. Bu sefer çok sert ve çok acımasız olarak dönüyor!
Racon Ailem için Sarp Akkaya Bulunduğu Diziler
Bizim Aile ( 2001 Yılında yer aldığı ilk dizi ile beraber çoğunuzun hatırlamayacağı bir simaya sahip olduğundan dolayı belki de şuan araştırırsanız hangi karakter olduğuna çok şaşıracaksınız. )
Suskunlar ( İlk başrol karakterini canlandırdığı harikulade bir performansla fenomen olan dizi de yer almıştır. )
Racon Ailem için Dizisi Sarp Akkaya Resimleri
Etiketler: Oyuncular, Racon Ailem için, Racon Ailem için Dizisi, Racon Ailem için izle, Racon Ailem için Recep Güldağ, Sarp Akkaya Kimdir?
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Sezin Akbaşoğulları
\'de, güzel ve başarılı bayan başrol oyuncusu olan Sezin Akbaşoğulları, dizimizin Sedef karakterini oynayacaktır. Sedef,  Korman ailesine, yakın ve Kenan\'ın, eski bir arkadaşı olup eski zamanından kalma tek görüşmeyi kesmediği, hayatı boyunca ailesi dışında tek güvendiği birisidir. Kendisi suç dünyasının eski isimlerinden olup, Kenan\'ın da, işi bıraktığından itibaren onda karanlık dünyadan uzak durmuştur. Belki de ona karşı duygusal hisler beslediği gerçeği de olsa her şeyden önce onu ve ailesini çok seviyordu. Artık zaman kötüleştiğinde Kenan\'ın, tek güvendiği insan olduğundan dolayı bir tek ondan yardım isteyecek ve savaşın sadece araştırma bölümünde bulunacaktır.
de kulakları en hassas isim olup, olan biten hakkında genellikle ilk onun haberi olduğundan dolayı, bakalım eski günlerde ki gibi olabilecekler mi?
Akbaşoğulları, 22 Haziran, 1981 yılında, izmir de gözlerini açtı. O diğer oyunculardan ötürü bu nazaran gelişen olayla beraber çok küçük yaşta tiyatro ya başlayarak, lise yıllarında ki becerisini bütün gözler önüne serdi ve inanılmaz derece de beğeni kazandı. Daha sonrasında haliyle professional eğitimini de görerek Konservuatar bölümünden mezun oldu. Günümüz de bir çok dizi ve filmlerde yer alırken
de doğru bir karar verilerek olgun bir başrol karakterini ancak bu kadar uyumlu bir isim seçilebilirdi.
Racon Ailem için Dizisi Sezin Akbaşoğulları yer aldığı bazı Filmler!
Kavşak ( Bu film belki de hayatında ki en mutlu anıya sahip olup, 17. Altın koza en iyi bayan ödülünü alıp, en büyük derecesine sahip oldu. )
Bizim Evin Halleri ( Eğitimini sürdürürken yer aldığı efsanevi aile dizisi de büyük deneyimler elde etmiştir. )
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ( Bir çoğunuzun akıllarda kaldığı dizi de, Racon Ailem için de canlandıracağı karaktere biraz uyuşmaktadır. )
Racon Ailem için Sezin Akbaşoğulları Resimleri
Etiketler: Oyuncular, Racon Ailem için, Racon Ailem için Dizisi, Racon Ailem için izle, Sezin Akbaşoğulları kimdir?
Racon Ailem İçin, Racon Ailem İçin Dizisi, Racon Ailem İçin izle, Racon Ailem İçin Oyuncuları
Atv'nin, Şubat ayı itibariyle başlayacak olan bir çok diziden birisi olan Racon Ailem için Dizisi , yarın tanıtım fragmanı kanalında...
Sürpriz isimler barındıran dizi kadrosunda Racon Ailem için Dizisi son yılların adı anılan müthiş kadrosuyla kaliteli bir dizi olacağına ...
Diğer dizilere nazaran genel de hep sıkıcı aşk öykülerine ve absurd komedinin ünlü olduğu Türkiye de, Racon Ailem için Dizisi buna farkın...
Şok Gelişme! Yarından itibaren bomba gibi düşecek olan Racon Ailem için , ilk fragmanı yayımlanacak. Teaserle beraber büyük zaman ölçüsünd...
Başlangıç olarak Mehmet Aslantuğ 'nun, canlandırmış olacağı Kenan Korman' ın, geçmişini izleyeceğiz Racon Ailem için Dizisi nin d...
Racon Ailem için Dizisi Nerede Çekiliyor?
Fan editörlerimiz devamlı çalışmaya devam ediyor, sonunda en çok sorulan konuları takip ederek araştırmaya devam ederken. Racon Ailem için...
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Sezin Akbaşoğulla...
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Seçkin Özdemir
Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Mehmet Aslantuğ
Racon Ailem için Dizisi Hande Doğandemir
Racon Ailem İçin Dizisi Canlı izle
Racon Ailem içink : Racon Ailem için izle | Racon Ailem için Dizisi
Kara Ekmek Dizisi fan sitemiz tamamiyle dizi ile ilgili haberler yayınlamaktadır. Telif haklarına saygılı olup, bölüm yayımlamaz. Herhangi şikayet veyahutta itiraz için lütfen mail atınız. 1 Hafta süre ile incelenip geri dönüş yapılarak, gerekli işlemler yapılacaktır.İletişim : blogsahibi1985@gmail.com
read more
save

0 comments