Belgium Club
jiunge
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
video
belgium
neveneffecten
basta
seizoen 1
aflevering 1
Actrice Angela Schijf is op gisteren bevallen van een meisje, dat de naam Zus heeft gekregen. Het is de derde dochter van de actrice en haar man, acteur en muzikant Tom van Landuyt.

Alles gaat goed met moeder en kind, zo laten de trotse ouders weten. Het echtpaar, dat in juli tien jaar is getrouwd, kreeg in 2004 dochter Bloem. Twee jaar later volgde dochter Mensje. Angela Schijf is de laatste jaren vooral bekend van haar rol als Eva van Dongen in 'Flikken Maastricht'. Ze was te zien in onder meer de speelfilms 'Ik ook van jou', 'Van god los' en 'De eetclub' en verschillende theaterproducties. Tom van Landuyt is een Vlaams theater-, film- en televisieacteur en zit midden in de opnames voor de televisieserie 'Crème de la Crème'. Ook bracht hij twee solo albums uit en schreef mee aan verschillende soundtracks. (Belga / OSN)
Matthias Schoenaerts gaat eerlang zijn Hollywood-debuut maken. In een telefonisch interview met het VTM-programma 'Voor de show' bevestigde de Vlaamse acteur dat hij een rol zal spelen in 'Blood Ties', een film van regisseur Guillaume Cantet. Schoenaerts wist onlangs ook de internationale filmwereld van zijn talent als Vlaamse 'raging bull' te overtuigen door de Oscarnominatie voor de film 'Rundskop' (in de VS uitgebracht als 'Bullhead').

Dat Schoenaerts in de cast van 'Blood Ties' was opgenomen, wist het vakblad Hollywood Reporter reeds midden maart onder voorbehoud te melden. Op de website...
continue reading...
Op zaterdag 17 maart wordt duidelijk met welk nummer Iris, de Belgische kandidate voor het Eurovisiesongfestival, in mei naar Azerbeidzjan trekt. Iris brengt die dag twee mogelijke songs voor het Eurovisiesongfestival in de special 'Eurosong 2012: een song voor Iris' op Eén.

De kijker beslist welk nummer het wordt en het resultaat wordt later op de avond bekendgemaakt in Vrienden van de Veire op Eén. In een vijftien minuten durende special laat Peter van de Veire, die Iris later op de avond ook te gast heeft in Vrienden van de Veire, de twee mogelijke liedjes horen en stelt hij Iris voor...
continue reading...
Het voorbije weekend hebben ruim 80.000 bioscoopbezoekers voor een Vlaamse film gekozen. Zowel 'Code 37' - de film als 'Hasta la vista' (foto) blijven het goed doen. Ook nieuwkomer 'Het varken van Madonna' miste zijn start niet. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.

Zowel 'Code 37' als 'Hasta la vista' behaalden daarbij het afgelopen weekend de platinastatus van meer dan 200.000 verkochte cinematickets. Voor 'Hasta la vista' gebeurde dit in de negende speelweek, en voor 'Code 37' al in de derde week.
Nieuwkomer 'Het varken van Madonna' heeft een sterk openingsweekend achter de rug met 22.000 bezoekers en maakt daarmee zijn ambities helemaal waar, zo luidt het. (Belga / OSN)
Tijdens de 33ste editie van het Noordelijk Film Festival dat volgende week van start gaat in Leeuwarden, krijgt Matthias Schoenaerts de Award for Special Contribution to Northern Cinema. Omdat hij op dit ogenblik op de set staat van Jacques Audiards nieuwe film 'Rust and Bones', zal Schoenaerts de onderscheiding virtueel in ontvangst nemen op zaterdag 12 november.

De Nederlandse bekroning volgt razendsnel op de Heroes Award die Schoenaerts eerder in ontvangst mocht nemen in Moskou. Festivalprogrammator Rik Vermeulen heeft lovende woorden voor de bekroonde acteur: "Al een decennium lang bouwt...
continue reading...
Bij VRT-journaliste Martine Tanghe, nieuwsanker van Het Journaal op één, is onlangs borstkanker vastgesteld. Dat meldt de VRT vrijdagavond in een persbericht.

Martine Tanghe wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar van 2012 afwezig zijn, aldus de VRT.
Bij Het Journaal zal haar afwezigheid in eerste instantie worden opgevangen door haar collega's. De drie nog resterende afleveringen van het consumentenprogramma 'Volt' dit najaar zullen door Kobe Ilsen alleen worden gepresenteerd, aldus de VRT die Martine Tanghe veel sterkte en een spoedig herstel toewenst. (Belga / PVO)
added by HaleyDewit
uploaded kwa watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
de liefde
added by HaleyDewit
uploaded kwa watchmyvids0
video
belgium
alex agnew
muggen
added by HaleyDewit
video
gotye
hearts a mess
muziki
video
gotye
eyes wide open
muziki
video
belgium
gotye
somebody that i used to know
De Antwerpse strafrechter heeft Ilse Beyers, de hoofdredactrice en de verantwoordelijke uitgever van het weekblad "Dag Allemaal", veroordeeld omdat ze een recht van antwoord van acteur Gène Bervoets weigerde te publiceren. Ze kreeg een boete van 5.500 euro met uitstel en moet de antwoordtekst alsnog binnen de vijftien dagen publiceren. Ze moet Bervoets ook 100 euro schadevergoeding betalen per dag dat de publicatie uitbleef, en dat sinds zijn aangetekend schrijven.

Op 17 mei 2011 verscheen in "Dag Allemaal" een artikel waarin anonieme Ella-medewerkers vertelden dat Bervoets de sfeer op de...
continue reading...
Code 37 heeft een stevige start genomen in de bioscopen. Voor de openingsavond woensdag waren er bijna 8.000 bezoekers. Daarmee tekent Code 37 voor de tweede beste openingsavond voor een Vlaamse film ooit. Alleen Loft deed beter. Dat laat verdeler Starway Film Distribution weten.

Code 37 troefde woensdag in de meeste Vlaamse bioscopen Kuifje af. De première van de film met in de hoofdrollen Veerle Baetens, Michaël Pas, Marc Lauwrys en Gilles De Schryver vond maandagavond in Gent plaats. (Belga / KAV)
De VRT wil nog voor de zomer van 2012 zijn derde net. Op die manier kan de openbare omroep het probleem van de drukke sportzomer oplossen, zo schrijft De Morgen.

Een overvolle sportkalender - volgende zomer staan het EK Voetbal, de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen op het programma - zorgt voor de VRT, dat de uitzendrechten op deze evenementen bezit, traditioneel voor moeilijkheden.
De VRT mikt daarom voor het derde kanaal volgens verschillende bronnen op april. Als die datum niet gehaald wordt, streeft men naar juni en de start van de sportzomer, aldus De Morgen.
Bij de VRT luidt het dat het nog te vroeg is voor een precieze datum. "Maar wat ons betreft liefst zo snel mogelijk in 2012", zegt woordvoerster Brigitte Vermeersch. (Belga / OSN)
"Was ik geen zangeres geworden, dan had ik nu misschien wel drie of vier kindjes", zegt de 35-jarige Belgisch-Spaanse zangeres op nu.nl, "Ik hou echt ontzettend veel van kinderen en hoop echt dat het er ooit van gaat komen."

Pérez heeft al jaren een relatie met de Nederlander Wouter van der Horst maar zegt nog niet te ver vooruit te kijken. "Als we er morgen zin in hebben, beginnen we eraan", klinkt het, "maar op dit moment is het nog lekker hard werken en de wereld verkennen." (Belga / JDH)
De Spielbergfilm rond Kuifje die vanaf 26 oktober in de Vlaamse zalen wordt gespeeld, krijgt ook een Vlaamse versie. Voor de stemmen wordt een beroep gedaan op onder meer Jelle Cleymans, Karel Deruwe en Raf en Mich Walschaerts.

Op 26 oktober komt de langverwachte film "De avonturen van Kuifje: het geheim van de Eenhoorn" in de Belgische bioscopen. Steven Spielberg staat achter de camera van deze 3D animatiefilm en dit in samenwerking met Peter Jackson, onder meer bekend van "Lord of the Rings". Hergé's verhalen van "De avonturen van Kuifje" behoren tot ons Belgisch erfgoed en met Spielberg aan het hoofd zal Kuifje zijn debuut op het witte doek niet missen. Voor de Vlaamse versie hoor je Jelle Cleymans als Kuifje, Karel De Ruwe kruipt in de huid van Kapitein Haddock en de broers Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo zijn Jansen en Janssen. (Belga / KAV)
De commerciële zender vtm rekent dit najaar op datingshows, comedy en talentenjachten, grotendeels gebaseerd op internationale formats. Sterkhouders worden onder meer 'The Voice', de vierde reeks van 'Mijn Restaurant' en 'Domino - De zoektocht'.

Dat er ook bij vtm met argusogen naar de nakende omwenteling bij VT4 en VIJFtv wordt gekeken, lijdt geen twijfel. "Het wordt een spannend jaar", verzekerde programmadirecteur Jan Segers donderdag. "Er staat vanalles te gebeuren in het medialandschap en het is belangrijk dat wij daarin onze eigen koers blijven varen."
Daarvoor rekent de commerciële...
continue reading...
De Britse muzikant en producer Mark Ronson moest gisteren op Pukkelpop rennen voor zijn leven om uit de chateau te geraken. Dat vertelt hij op de blogsite Tumblr.

Mark Ronson stond samen met zijn band in de chateau naar de Smith Westerns te kijken toen de hel losbrak. "Iets als dit heb ik nooit eerder meegemaakt", schrijft hij op Tumblr. "Het dak scheurde en de verlichting en de steunpalen kwamen naar beneden. Mensen begonnen letterlijk voor hun leven te rennen. Eenmaal buiten werden we geteisterd door hagelbollen ter grootte van tennisballen. Wij waren bij de gelukkigen..."
Ronson drukt voorts zijn medeleven uit voor de slachtoffers en hun families. "Ik zal nog lang aan hen blijven denken", aldus de muzikant. (Belga / OSN)
Verschillende artiesten die moesten optreden op Pukkelpop hebben via de sociale media hun medeleven met de slachtoffers uitgedrukt. Foo Fighters, de headliner van donderdag, twitterde: "Ons medeleven gaat uit naar iedereen die betrokken is bij de tragische gebeurtenissen op Pukkelpop."

De Britse dubstep-ster Katy B, die donderdagavond nog had moeten aantreden in de Dance Hall, is aangedaan. "Deze storm was onwerkelijk. Het is zo triest dat er mensen zijn overleden. Mijn liefde gaat ook uit naar de gewonden", schreef ze op Twitter.
Fleet Foxes, dat donderdag had moeten afsluiten in de Marquee,...
continue reading...
De Belgische rockband dEUS heeft het tamasha op Lowlands in Nederland vrijdagavond opgedragen aan de slachtoffers die donderdagavond vielen tijdens het noodweer op Pukkelpop.

Zanger Tom Barman vroeg daar bij aanvang van het tamasha toestemming voor aan het publiek. Dat antwoordde met luid instemmend gejuich. De band speelde in de Alpha-tent.
Tijdens Pukkelpop kwamen donderdag vijf festivalgangers om als gevolg van het noodweer. Meer dan 140 mensen raakten gewond. Onder de slachtoffers zijn drie zwaargewonde Nederlanders. (Belga / LEE)