HaleyDewit Club
jiunge
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
 The Originals 1x03
added by
Source: twilighter4evr
sanaa ya shabiki
the originals
gifs
twilighter4evr
posted by HaleyDewit
Actrice Vanya Wellens, die Femke speelt in de één-soap 'Thuis', is zwanger. Over twee maanden verwachten zij en haar partner Jo Anthonissen hun tweede kindje. Het gezin is dolgelukkig met het goede nieuws.

De 33-jarige actrice is al 7 maanden zwanger maar wachtte om het nieuws bekend te maken tot ze haar bolle buik niet meer kon verstoppen. "De zwangerschap verloopt vlot en we zijn in de wolken met de komende gezinsuitbreiding", aldus de actrice. "We houden wel nog geheim of het een jongen of een meisje wordt." Anja heeft al een dochter van twee jaar oud, Zita. (Belga / Belga)
“I can do this all night long, wewe know” Charlene alisema a little bored. She had been cutting into Tyler’s body if she felt he wasn’t answering her maswali in all honesty. And so far he hadn’t any answered any swali in all honesty. “I’m wondering” she alisema slowly and sinister. “if you’d be so unwilling if it were Caroline hanging here”
“If wewe touch her I’m going to rip your head off!” Tyler snapped threatening.
“Yeah, good look with that” Charlene replied sarcastically, with a look at the chains. “Okay, I’ll make it easy for you. Answer one swali and...
continue reading...
added by HaleyDewit
Source: Google
posted by HaleyDewit
This is my first rap song. It's about my co-worker. It's not very nice. Also, somewhere there's the line 'i don't mind being the hottest chick around' I usually don't say those kinds of things. She just really pissed me off.

Talking shit like a twit
That’s all wewe can do
But when it comes down to it
Nothing gets through to you

You’re all big talk
But wewe got no game
And this poor me crap
Is really fucking lame

Who the hell are you
To play victimized
We’ve all got issues, bitch
But I guess yours are worse than mine

If you’d be the honest person
You claim to be
You wouldn’t talk third
person singular...
continue reading...
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
video
onerepublic
i lived
muziki video
added by HaleyDewit
video
black veil brides
in the end
muziki video
video
ed sheeran
thinking out loud
muziki video
added by drewjoana
Source: https://www.facebook.com/pages/There-is-only-One-Tree-Hill-and-its-your-home
added by HaleyDewit
Source: Google
Reese Witherspoon en haar man Jim Toth zijn dit weekend gearresteerd in de Amerikaanse stad Atlanta nadat de actrice een politieagent had beledigd.

De hoofdrolspeelster van "Legally Blonde" reed met haar man Jim Toth in de vroege morgen door Atlanta, toen een politieagent het koppel deed stoppen. Volgens de agent reed het koppel op een rijvak waar auto's niet mogen rijden.
Entertainmentwebsite Variety.com kon een kopie van het proces-verbaal inkijken en onthulde dat Witherspoon gebruik maakte van haar internationale bekendheid om een boete te ontvluchten.
"Mevrouw Witherspoon vroeg of ik...
continue reading...
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by mjlover4lifs
video
muziki video
lea michele
cannonball
added by HaleyDewit
Source: Google
added by HaleyDewit
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
Tom Felton, de kleine blonde schurk uit de Harry Potter-saga, zal niet zo snel voor het altaar terechtkomen, en ook kinderen ziet hij niet onmiddellijk zitten.

Hij speelt nochtans aan het einde van de 'Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2' met de 24-jarige Jade Gordon, ook in het echte leven zijn vriendin, een stel. "Het was erg leuk om voor enkele dagen man en vrouw te spelen, en een kind te hebben. Maar na drie dagen is het dan ook wel genoeg geweest," zo zegt hij aan het Amerikaanse blad People. Felton ontmoette zijn vriendin tijdens opnames, waar ze werkte als assistent van de stuntcoördinator. Sindsdien zijn ze al drie jaar samen. In de Potterfilms gaat hij door het leven als Draco Malfoy, kleine schurk en tegenstander van Harry Potter. (Belga / OSN)
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit