jibu swali hili

bila mpangilio Swali

So whats your three highest medali and how much have wewe contributed?

Partially out of curiosity and partially because I want to see the messed up medal system at work XD

If wewe are too lazy, wewe dont have to do all three, same goes for if wewe dont have three.

(If wewe dont know how, go to your activity and filter kwa club)

1) Pokemon:
Answers: 1
Articles: 0
Comments: 73
Forums: 6,285
Images: 3
Links: 0
kura za maoni Asked: 14
chemsha bongo Asked: 1
Videos: 2

2) bila mpangilio Role Playing:
Answers: 8
Articles: 6
Comments: 77
Forums: 7,698
Images: 0
Links: 2
kura za maoni Asked: 36
chemsha bongo Asked: 4
Videos: 0

3) K:
Answers: 2
Articles: 3
Comments: 9
Forums: 4
Images: 9
Links: 0
kura za maoni Asked: 3
chemsha bongo Asked: 2
Videos: 9
*
Wanta, how long exactly did we keep PTA on the Pokemon foramu for the Pokemon foramu quantity to be only 1000 posts off from bila mpangilio Role Playing?
Riku114 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
*1400
Riku114 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
Don't assume something is messed up just because wewe don't understand how it works. There is an makala on this, anyways.
Fanpop posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
XD I dont actually mean it like its a bad thing au anything. zaidi in a 'LOL' way. Sorry for any missunderstandings
Riku114 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
 Riku114 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
next question »

bila mpangilio Majibu

Zeppie said:
I have 4 die-hard medals:

Naruto ...how?

Answers: 9
Articles: 0
Comments: 38
Forums: 0
Images: 24
Links: 3
kura za maoni Asked: 0
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 4

Anime ...reasonable.

Answers: 26
Articles: 0
Comments: 583
Forums: 118
Images: 56
Links: 1
kura za maoni Asked: 25
chemsha bongo Asked: 11
Videos: 11

K-ON ...not even active wtf. HOW.

Answers: 0
Articles: 0
Comments: 13
Forums: 0
Images: 7
Links: 0
kura za maoni Asked: 0
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 1

Final ndoto XV ...impossible

Answers: 0
Articles: 0
Comments: 5
Forums: 0
Images: 20
Links: 1
kura za maoni Asked: 0
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 9

Then I've got two klabu where I have far zaidi activity, creating things and interaction (video games and random) and I only have a dedicated medal, then no medal at all for random.

Makes too much sense.
Strange and disappointing seeing as this is not an accurate reflection of what I am truly a shabiki of.

Example: Video Games

Answers: 16
Articles: 2
Comments: 155
Forums: 38
Images: 72
Links: 0
kura za maoni Asked: 12
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 11

Random:

Answers: 23
Articles: 1
Comments: 971
Forums: 95
Images: 10
Links: 0
kura za maoni Asked: 9
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 7

Seems like a lot zaidi attention to the club in comparison to zero's down the board, huh.
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
*
XD
Riku114 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
Im a dedicated shabiki of Levi from SnK because I ilitumwa one image and one video XD
Riku114 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
Such dedication!
Zeppie posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
Me too! I'm a bigger shabiki of the CAMH club and the TD club then I ever was with the DP club and yet I still only got 1 medal on a club I'm not too crazy about.I don't exactly expect them to know that, but that's probably why I never understood why this system existed in the first place.
PeacefulCritic posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
rkebfan4ever said:
1)Fifty Shades of Grey

majibu : 0
makala : 0
maoni : 0
foramu : 2 au 3
picha : too many to count
viungo : a lot
kura za maoni : less than 5
chemsha bongo maswali : about 20 au so
video : lots!!!

2)Twilight Series

majibu : 0
makala : 0
maoni : maybe 10 au so
foramu : between 10-20
picha : lots (not sure how many)
viungo : maybe about 5 au so
kura za maoni : lots
chemsha bongo maswali : maybe 10
video : too many to count au remember

3)Jamie Dornan and Dakota Johnson

majibu : 0
makala : 0
maoni : 0
picha : tons
viungo : about 50
kura za maoni : between 10-20
chemsha bongo maswali : 10-20
video : a lot


select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
zanhar1 said:
Avatar The Last Airbender;

Answers: 124
Articles: 50
Comments: 3097
Images: 687
Links: 7
kura za maoni Asked: 257
chemsha bongo Asked: 24
Videos: 116

Winx;

Answers: 138
Articles: 117
Comments: 5171
Images: 641
Links: 7
kura za maoni Asked: 239
chemsha bongo Asked: 13
Videos: 65

Once Upon A Time;

Answers: 182
Articles: 23
Comments: 7517
Images: 3382
Links: 3
kura za maoni Asked: 700
chemsha bongo Asked: 11
Videos: 35

I also have fanatics for Bellatrix, HP, HP vs Twilight, and LoK.
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
BlindBandit92 said:
X-men

470 images

Dead au alive

316 images

Sailor Moon

91 images

I received most of my medali from images

Other stuff here and there as well tho.
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
*
i ilitumwa 1,237 picha on my club still no medal haha but seriously it's making me upset it's not that i care about medali but why the most one i worked hard on?~
Dreamtime posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
^Ya it's annoying tbh
BlindBandit92 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
^Lol wow
BlindBandit92 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
Dreamtime said:
i'll just do all my 5
fuck it.~

1) slash :
Answers: 0
Articles: 0
Comments: 12
Forums: 0
Images: 598
Links: 0
kura za maoni Asked: 7
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 0
~

2) bila mpangilio club :
Answers: 348
Articles: 4
Comments: 352
Forums: 3190
Images: 580
Links: 0
kura za maoni Asked: 308
chemsha bongo Asked: 1
Videos: 602
~

3) Hetalia :
Answers: 0
Articles: 0
Comments: 4
Forums: 0
Images: 8
Links: 0
kura za maoni Asked: 5
chemsha bongo Asked: 160
Videos: 0
~

4) Guns N' Roses:
Answers: 0
Articles: 0
Comments: 0
Forums: 0
Images: 3
Links: 0
kura za maoni Asked: 0
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 0
~
5) Europe (band):
Answers: 0
Articles: 0
Comments: 2
Forums: 0
Images: 1
Links: 0
kura za maoni Asked: 0
chemsha bongo Asked: 0
Videos: 2
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
Nick3600 said:
im a die hard creepypasta shabiki even though i now treat that fanpage like how chernobyl is treated these days
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
egyptprincess7 said:
1. Hao Asakura
Comments: 1
Images: 32
chemsha bongo asked: 1
Videos: 10
Links: 1

2. Sasuke Uchiha
Comments: 4
Images: 8
kura za maoni asked: 1
Videos: 1

3. Rika Furude
Answers: 1
Images: 15
Comments: 14
Links: 1
kura za maoni asked: 3
chemsha bongo asked: 2
Videos: 4


.....Yes, all 3 are character shabiki clubs.
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
PeacefulCritic said:
My klabu I am closest to getting a medal in:
1)Disney Princess(Dedicated):
Answers:0
Articles:3
Comments:312
Forums:1
Images:5
kura za maoni asked:30
chemsha bongo asked:1
Videos:1

2)My Little gppony, pony Friendship is Magic:
Answers:1
Articles:3
Comments:95
Forums:8
Images:1
Links:0
kura za maoni asked:4
chemsha bongo Asked:0
Video:0

3)Random:
Answers:3
Articles:3
Comments:178
Images:0
Links:0
kura za maoni asked:30
chemsha bongo asked:0
Videos:4

select as best answer
 My klabu I am closest to getting a medal in: 1)Disney Princess(Dedicated): Answers:0 Articles:3 Comments:312 Forums:1 Images:5 kura za maoni asked:30 chemsha bongo asked:1 Videos:1 2)My Little gppony, pony Friendship is Magic: Answers:1 Articles:3 Comments:95 Forums:8 Images:1 Links:0 kura za maoni asked:4 chemsha bongo Asked:0 Video:0 3)Random: Answers:3 Articles:3 Comments:178 Images:0 Links:0 kura za maoni asked:30 chemsha bongo asked:0 Videos:4
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
Makeupdiva said:
Pretty Little Liars
Answers: 1
Articles: 0
Comments: 102
Forums: 0
Images: 1
Links: 0
kura za maoni Asked: 32
chemsha bongo asked: 281
Videos: 0

Friends
Answers: 0
Articles: 0
Comments: 217
Forums: 0
Images: 9
Links: 0
kura za maoni Asked: 7
chemsha bongo Asked: 197
Videos: 0

TV female characters
Answers: 1
Articles: 0
Comments: 19
Forums: 0
Images: 63
Links: 0
kura za maoni Asked: 5
chemsha bongo Asked: 154
Videos: 0

select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
avatar_tla_fan said:
1. Disney Princess.:

Answers.: 11.
Articles.: 88.
Comments.: 3,909.
Forums.: 390.
Images.: 158.
Links.: 164.
kura za maoni Asked.: 1,625.
chemsha bongo Asked.: 101.
Videos.: 34.

2. Walt Disney Characters.:

Answers.: 0.
Articles.: 2.
Comments.: 548.
Forums.: 8.
Images.: 280.
Links.: 144.
kura za maoni Asked.: 160.
chemsha bongo Asked.: 1.
Videos.: 55.

3. Childhood Animated Movie Heroines.:

Answers.: 0.
Articles.: 2.
Comments.: 329.
Forums.: 0.
Images.: 0.
Links.: 1.
kura za maoni Asked.: 81.
chemsha bongo Asked.: 5.
Videos.: 0.

I don't even do that much in the last one but I still got a medal within two days of starting to contribute there lol...
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
behetalian said:
none just yet. im still working on getting there.
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
next question »