jibu swali hili

The Saddle Club Swali

huh have people from the saddle club actually died in real life?

 fhrse posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
next question »

The Saddle Club Majibu

horsehoove said:
yes jessica jacobs the girl who played melanie in series 2 did
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
*
IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!
sc-number1fan posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
sc-number1fan said:
JESSIE JACOBS
IN THE SADDLE CLUB SERIES 2
DIED BY-
SHE WAS GOING TO GET HER BROTHER ADAM A BIRTHDAY PRESENT, AND SHE WAS AT THE TRAIN STATION
SHE TRIPPED AND FELL ONTO THE TRAIN TRACKS AND A TRAIN CAME NON-STOP AND SHE HAD NO TIME TO QUICKLY GET UP AND THE TRAIN CAME AND HIT HER AND SHE DIED!!!!
:(
(R.I.P JESS)
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
*
IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!IM THE SADDLE CLUB NUMBER 1 shabiki IN THE UNIVERSE!!! NO ONE CAN BEAT ME!!! I HAVE GONE TO EVERY CONCERT!!! AND I HAVE ALSO MET THEM BILLIONS OF TIMES!!! I HANG OUT WITH THEM AND I HAVE THEIR PHONE NUMBERS!!!
sc-number1fan posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
okayyy?? everyone can be the number onefan and i bet wewe hang out with them? id say probably nottt
spiritisbeast posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
*
is sc-number1fan getting anoying to you?
starwars101 posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita
jazminemin said:
yes 1 Jessica Jacobs played the new Melanie Awood Lisa's younger sister.
Death

On May 10, 2008 Jessica Jacobs was walking along the platform at Cheltenham railway station, Melbourne when she tripped and fell onto the tracks and into the path of an oncoming Melbourne, Australia bound train and died instantly when the train hit her. That siku she was on the way to meet her mother so they could buy a birthday present for her brother Adam. She was 17 when she died. The police took several hours to find the family because Jacobs, who was arriving nyumbani from an overnight stay with a friend, was carrying a fake ID. Jessica Jacobs is buried in St Kilda Cemetery in St Kilda, Victoria Australia.
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
Stya said:
Only one
select as best answer
posted zaidi ya mwaka mmoja uliopita 
next question »