Belgium Club
jiunge
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
video
belgium
neveneffecten
basta
seizoen 1
aflevering 1
video
belgium
gotye
somebody that i used to know
De Antwerpse strafrechter heeft Ilse Beyers, de hoofdredactrice en de verantwoordelijke uitgever van het weekblad "Dag Allemaal", veroordeeld omdat ze een recht van antwoord van acteur Gène Bervoets weigerde te publiceren. Ze kreeg een boete van 5.500 euro met uitstel en moet de antwoordtekst alsnog binnen de vijftien dagen publiceren. Ze moet Bervoets ook 100 euro schadevergoeding betalen per dag dat de publicatie uitbleef, en dat sinds zijn aangetekend schrijven.

Op 17 mei 2011 verscheen in "Dag Allemaal" een artikel waarin anonieme Ella-medewerkers vertelden dat Bervoets de sfeer op de...
continue reading...
De commerciële zender vtm rekent dit najaar op datingshows, comedy en talentenjachten, grotendeels gebaseerd op internationale formats. Sterkhouders worden onder meer 'The Voice', de vierde reeks van 'Mijn Restaurant' en 'Domino - De zoektocht'.

Dat er ook bij vtm met argusogen naar de nakende omwenteling bij VT4 en VIJFtv wordt gekeken, lijdt geen twijfel. "Het wordt een spannend jaar", verzekerde programmadirecteur Jan Segers donderdag. "Er staat vanalles te gebeuren in het medialandschap en het is belangrijk dat wij daarin onze eigen koers blijven varen."
Daarvoor rekent de commerciële...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
belgium
muziki
belle perez
video
belgium
muziki
belle perez
Maaike Cafmeyer is zwanger van haar tweede kindje. De 38-jarige actrice en haar vriend, de Nederlandse cellist Frans Grapperhaus, hebben al een dochtertje.

"We hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gebeuren, maar ik ben dolgelukkig", bevestigt de artieste in de krant De Standaard. Ze ontdekte tijdens een reis in Burundi dat ze zwanger was.
Cafmeyer raakte bij het grote publiek bekend als de echtgenote van Bart De Pauw in de serie "Het geslacht De Pauw". Ze speelde ook een rol in de film "Loft" van Erik van Looy, en in de tv-serie "Aspe". (Belga / LEE)
"De kazakkendraaiers", het humoristische programma van en met Bart De Pauw, krijgt dit jaar geen tweede seizoen op Eén. "Uit intern onderzoek is gebleken dat kijkers het programma niet zagen als een zondagavondprogramma", legt woordvoerder Björn Verdoodt uit, zo staat te lezen op deredactie.be.

"De kijkcijfers waren niet slecht", benadrukt Verdoodt, maar uit intern onderzoek bleken kijkers het "zondagavondgevoel" niet te hebben bij "De kazakkendraaiers".
Het programma op een andere dag programmeren dit najaar lukte niet meer omdat er al andere plannen zijn. Voor volgend jaar is de kans ook eerder klein dat "De kazakkendraaiers" nog terugkomt, klinkt het. (Belga / LEE)
Witloof Bay, de Belgische vertegenwoordiger op het 56ste Eurovisiesongfestival, zal als enige kandidaat geen gebruik maken van playback voor haar geluidsband. Alle deelnemers van Eurovisie zingen effectief live maar wel slechts op een vooraf opgenomen instrumentale achtergrond.

Dit jaar koos ons land voor een honderd procent a capella groep om de eer op de liedjeswedstrijd te verdedigen. Witloof bay zal het liedje "Baby With Love" volledig live brengen, met geen enkel ander instrument dan de stem. Onder de zes groepsleden bevindt zich onder meer een vice-wereldkampioen beatboxen.
Donderdag,...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
belgium
katerine
live wire
muziki video
added by HaleyDewit
video
belgium
katerine
take me nyumbani
muziki video
added by HaleyDewit
video
belgium
katerine
new siku
muziki video
video
belgium
zonde vd zendtijd
henk rijckaert
bert gabriels
stand-ins
Musical van Vlaanderen heeft dinsdag op een persconferentie zijn nieuwste productie "Fiddler on the Roof" voorgesteld. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Lucas van pango Eynde, Jelle en Clara Cleymans en hun moeder Karin Jacobs. De productie moet een waardige opvolger zijn voor het succesvolle "Oliver!" en als warme familiemusical in de eindejaarsperiode een nieuwe stap zetten in de Vlaamse musicaltraditie.

"Fiddler on the Roof" is een Amerikaanse musical gebaseerd op het verhaal "Anatevka" over een Joodse melkboer die tegen de tradities van zijn gemeenschap ingaat uit liefde voor zijn dochters....
continue reading...
De organisatoren van Suikerrock hebben enkele grote namen toegevoegd aan de affiche van het festival in Tienen. Met Moby haalt Suikerrock op zaterdag 30 juli een spectaculaire en exclusieve topact in huis. De al even iconische Basement Jaxx zorgt die dag met een dj-set voor een denderende afterparty en ook de Bermudiaanse deerne Heather Nova komt het Belgische publiek nogmaals in vervoering brengen.

Toppers op donderdag 28 juli zijn Soulsister en Tom Jones. Voor vrijdag 29 juli bevestigden Triggerfinger, Iggy & The Stooges en Deep Purple with The Neue Philharmonie Frankfurt. En op zondag treden onder anderen Tom Dice, Natalia en Roxette aan.
Meer namen worden later bekendgemaakt. Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar via de Suikerrock website en de Belgische filialen van Free Record Shop. (Belga / LEE)
Het buitenverblijf van journalist en schrijver Jeroen Brouwers in het Limburgse Zutendaal moet afgebroken worden. Dat besliste de rechter vrijdag in Tongeren. Brouwers krijgt 4 jaar de tijd om de woning af te breken.

De vorige eigenaar van het buitenverblijf werd vroeger al veroordeeld tot de afbraak van het gebouw, maar het vonnis werd nooit uitgevoerd. Brouwers, die de woning in 1990 kocht en er vrijwel meteen definitief introk, werd nu schuldig bevonden aan het in stand houden van dit misdrijf.
Volgens de rechter is de natuurlijke habitat enkel gebaat bij een volledig herstel in oorspronkelijke...
continue reading...
video
belgium
de kazakkendraaiers
biebermania
video
belgium
kazakkendraaiers
bart de pauw
david galle
cath luythen
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com
added by HaleyDewit
Source: showbizzsite.com